torsdag 18 april 2013

Träna Pilates med hunden!


 Doggie Pilates ™     -  skadeförebyggande träning för din hund!
Under två kurstillfällen går vi igenom hur du kan träna din hund för att förebygga skador, hur du kan stärka hundens muskler och träna upp balansen under en riktigt rolig stund!
Kursen riktar sig både till dig som vill träna din aktiva tävlingshund och till dig som vill stärka hunden för att klara påfrestningar i det vardagliga livet.
Du som deltagare jobbar med din hund i med olika övningar. Alla övningar kan anpassas till den specifika individen.
Kursen innehåller även en teoretisk del som förklarar träningens effekter.
Du kan ha användning av klicker som träningsredskap i den här typen av träning. Om du inte har klickat in din hund kan det vara idé att förbereda det inför kursen.
Kursen sker under två tillfällen. Första kurstillfället äger rum:
Söndagen den 19 maj kl 15:00-17:00 på Skutskärs BK. Datum för kurstillfälle 2 är inte bokat ännu, men kommer att ske i juni månad.
Kostnad: 520:-
Ledare är Ann Essner, leg. sjukgymnast med godkännande av Jordbruksverket för arbete inom djurens hälso- och sjukvård och därmed behörig djurhälsopersonal. Ann har arbetat med fysisk rehabilitering, sjukgymnastik, skadeförebyggande träning för hundar i mer än 10 år och föreläser också både i Sverige och utomlands. Hon arbetar också på Gefle Hund & Kattpraktik i Gävle.
Mer på www.vetfysio.com och www.geflehundokattpraktik.se
Vid anmälan, uppge namn, adress och kontaktuppgifter. Betalning sker via inbetalningskort som skickas hem till dig.

OBS! Anmälan är bindande! Mailas till mariannostlund@hotmail.com  Sista anm.dag är 1/5. Vid stort intresse kan fler kurstillfällen ordnas. 8 platser finns. Först till kvarn gäller.



Zelda har sin alldeles egna rosa Pilatesboll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar