söndag 19 januari 2014

Har du varit funktionär på klubben och vill lära dig mer om friskvård för hund?

Klubben bjuder funktionärer och övriga som hjälpt till vid klubbens verksamheter under 2013 på föreläsning i ämnet "Friskvård för hund"! 

Friskvård för hund har blivit allt mer uppmärksammat de senaste åren. Hundens anatomi och fysiologi intresserar idag många hundägare, såväl tävlingsförare som "vanliga" sällskapshunds-ägare. Att träna skadeförebyggande, uppvärmning och nedvarvning är vanliga ämnen som dyker i friskvårdssammanhang.

Ann Essner, Leg. sjukgymnast/fysioterapeut,  från Evidensia Djurkliniken Gefle (f.d. Gefle Hund & Kattpraktik), kommer till Skutskärs Brukshundklubb och håller föreläsning i  ämnet "Friskvård för hund".


Tid: 6 mars kl. 18:00 
Plats: Skutskärs Brukshundklubb 
För vem:  För alla funktionärer som hjälp till vid klubbens verksamhet under 2013.  

Föreläsningen är gratis!

Mer info:
Ann har arbetat med friskvård,  rehabilitering och sjukgymnastik i 21 år, varav de senaste 11 åren med hundar och katter. Hon är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut har även godkänd legitimation att arbeta med skadade och sjuka djur inom djurens hälso- och sjukvård. Genom åren har hon arbetat på Gästrike Djurklinik, Gefle Hund & Kattpraktik, Specialistdjursjukhuset Hund & Katt i Strömsholm, DjurAkuten i Stockholm och Falu Djursjukhus. Numera jobbar Ann 100% på Evidensia Djurkliniken Gefle i Gävle.

Välkommen!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar